varázspalló - forbo

  • Elérhető

varázspalló | egyensúlyozó hinta, mely természetes egyszerűségével támogatja a szabad és kreatív játékot

méret | hosszúság: 87 cm, szélesség: 29 cm, magasság: 21 cm, súly: kb 3 kg

felület | egyedi matt FORBO felület. Meleg, puha textúrája különleges megjelenést biztosít a varázspallónak. Kizárólag természetes alapanyagokból készül. Az új FORBO varázspallóink természetesen antisztatikusak, a speciális felület megakadályozza, hogy a por vagy szennyeződés a felülethez tapadjon. Ellenáll az ujjlenyomatoknak is. Könnyen és biztonságosan tisztítható, igazán extravagáns design.

anyag | fsc minősítésű európai erdőből kitermelt bükk fa

teherbírás | 200 kg

24 990,00 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

Mi is tulajdonképpen a varázspalló?

Egyensúlyozó hinta, csúszda, pihenő fotel, híd, színpad, noé bárkája…? Első látásra csak egy hajlított deszka, a gyermekek mégis kortól függetlenül megtalálják a benne rejlő, szinte végtelen lehetőségeket. A palló arra ösztönzi őket, hogy kész ötletek befogadása helyett saját maguk alkossanak, aktívak és kreatívak legyenek. A varázspalló egyszerre mozgatja a gyermekek fantáziáját és nyújt egy újfajta mozgásélményt. Fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatosságot és a térben való tájékozódási képességet. egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.

Kinek ajánljuk?

A varázspallót minden gyermek számára ajánljuk, de a nyugtalan, rossz alvó, megkésett mozgásfejlődésű, egyes enyhe fokban mozgássérült kisgyermekek, ügyetlen, mozgáskoordinációs problémával küzdő, túlmozgásos, magatartás- és figyelemkoncentrációs zavarok tüneteit mutató, autizmus spektrumzavarral élő gyermekek számára különösen javasolt.

Egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.

Teherbírása és kialakítása lehetővé teszi, hogy felnőttek és idősek is használhassák fizikoterápiás eszközként.

5999569380133
9 Elemek

Megadott referenciák

Szállítási költség futárszolgálattal Magyarország területén belül:

darab/csomag szállítási díj
1 1990 Ft
2 2490 Ft
3 2590 Ft
4 2890 Ft
5 ingyen
6 ingyen
7 ingyen
8 ingyen

Utánvétes szállítási mód választásakor a vételárat a futárszolgálat munkatársánál tudod kiegyenlíteni a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét kezelési költsége 600 forint.

Ez még talán érdekelhet

check Product added to compare.