Blog Detail

Kategóriák

Latest Post

There is no comment

Blog tags

There is no tag
varázspallóMESÉK sziasztok
varázspallóMESÉK sziasztok
kálmán melinda
Feb 27, 2020

Megmutatjuk nektek legújabb kollekciónk első darabját, a varázspallóra rögzíthető párnát, és a hozzá tartozó kicsi figurát. 

Tervezői filozófiánk alapja a természetesség és az egyszerűség. Ennek szellemében készítjük a varázspallóinkat immár nyolcadik éve. Hiszünk abban, hogy kevesebb, ám jó minőségű tárggyal körbevéve a gyermekeinket egészségesebben fejlődhetnek azáltal, hogy több teret engedünk számukra a kreatív és szabad játékra. Egy olyan egyszerű, de ezerféleképpen használható eszközzel, mint a varázspalló, a gyermekeink felfedezhetik mi mindenre képesek, feloldódva egy pozitív mozgásélményt nyújtó játékban. 

A játék közben fontos lelassulni és megpihenni is. Ez a gondolat, a mese varázsa és a magyar erdők inspirálták az új kiegészítőinket. Ezzel a kollekcióval a varázspalló szellemiségével összecsengő lehetőséget álmodtunk meg nektek. Szeretnénk a közös játék mellett, a tartalmas, elcsendesedő pillanatokban is támogatni titeket. A párnával és a kis baráttal együtt lesz teljes a varázspalló élménye. Ahogyan a pallóval zajló játék repíti ezerfelé  a gyermeki fantáziát, úgy szeretnénk, ha a pallóban olvasva, vagy mesét hallgatva is átélhetnétek ugyanezen csodákat.

Szerettünk volna a közelben maradni, és felhívni a figyelmet arra, hogy egy közös, varázsos pillanathoz néha elég egy séta a közeli erdőben, vagy egy mese az otthoni burokban. Az erdő és a mese, nemcsak a közös kalandozás, de a csönd birodalma is. Az ehhez az élményhez köthető képek és illatok inspiráltak bennünket, amikor az új termékeink témájául a magyar erdei állatokat választottuk. 

Akik ismernek bennünket, tudják hogy a környezettudatosság, és a fenntarthatóság mennyire fontos számunkra. Mindezen szempontokat, valamint a társadalmi felelősségvállalás elvét szem előtt tartva kezdtünk neki egy éve a tervezési folyamatnak. Sikerült magyar gyártású és természetes alapanyagú textilt találnunk, és a további munkafolyamatainkra, az anyag beavatásától az utolsó cérnaszál elvarrásáig, egy-egy szociális műhelyt választottunk. Az új kollekció elkészítésében a Fény Felé Kincsesláda Műhely varrócsapata van a legnagyobb segítségünkre. Nagy örömmel mondhatjuk, hogy minden varázspallóMesék párna és kis barát megvásárlásával fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű emberek munkavállalását támogatjátok. 

A varázspallóMesék kollekció az év során újabb szereplőkkel és termékekkel bővül majd.     

Leave your comment

check Product added to compare.