ismerj meg minket

a varázspalló indulása óta néhány dolog megváltozott, de a termékeink és az időtálló minőség iránti elkötelezettségünk a régi maradt. Hosszú évek teltek el azóta, hogy az akkor még aprócska elsőszülött fiunk lábaira tervezve, rajzolgatva és maradék anyagok újra hasznosításából elkészíttettük az első varázspallót. Kis családi vállalkozásunk azóta kibővült, mi magunk rengeteget tanultunk a fáról, és továbbra is minden nap tudásunk legjavát nyújtjuk, hogy minden varázspalló, ami elhagyja családi tulajdonban lévő műhelyünket  – tökéletes és őszinte termék legyen. 

azért szeretjük a varázspallóinkat, mert bizony ezek a hajlított fadarabok élnek, tele vannak élettel és közben még folyamatos változásban is vannak. változnak a velük játszó gyermekek fantáziájával, az idővel, a környezettel, a hangulatokkal.

játékaink egyszerre fejlesztik és harmonizáljak a gyerekek mozgását vagy épp elvarázsolnak és lecsendesítenek

egy olyan egyszerű, de ezerféleképpen használható eszközzel, mint a varázspalló, a gyermekeink felfedezhetik mi mindenre képesek, feloldódva egy pozitív mozgásélményt nyújtó játékban.

nem csak külalakjában, de tartalmában, szellemiségében is olyan terméket készítünk, amely több generáción keresztül érték marad.

minden termékünket egyedileg készítjük nektek, alapanyagaink FSC és OEKO-TEX Standard minősítésűek- tehát bevizsgált magas minőségűek, mert hisszük, hogy az időtlen minőséget kizárólag természetes anyagok felhasználásával és a szakértelemmel végzett kivitelezéssel érhetjük el.

a varázspallók TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek, anyagminőségre és teherbírásra bevizsgáltak (250kg-ig biztonsággal terhelhetőek)

vásárlásoddal hazai gyártásban készült, felelős termékek mellett adod le a voksod

és amellett, hogy támogatod egy lokális vállalkozás mindennapjait

döntéseddel munkát biztosítasz megváltozott munkaképességű munkavállalóknak is. Büszkék vagyunk rá, hogy az új mese kollekciónk termékei immár teljes mértékben szociális foglalkoztató műhelyekben készülnek. Szeretettel mutatjuk be nektek legkedvesebb csapattársunkat a Fény Felé Alapítványt, akikkel immár egy éve együttműködünk. Az ő közreműködésükkel kelnek életre a varázspallóMesék kollekciónk darabjai

hintázni jó! billenjetek, pallózzatok velünk.

melinda és Balázs 

check Product added to compare.