Slider title Slide thumbnail
Slider title Slide thumbnail
 • Ennyi 😎
#weekend #hétvége
 • Mindenhova viheted magaddal! 🤪
#dunapart #seta #varazspallo #duna #vegyélhazait #creatimber #letthemplay
 • 15% kedvezmény a legelegánsabb pallónkra! 

Mit fejleszt? Az egyensúly érzékelést, az önbizalmat és koncentrációt, a testtudat kialakulását, a figyelmet, a szem-láb koordinációs képességet, erősíti az izomzatot, segíti a térben való tájékozódást, fontos szerepe lehet a mozgás-beszéd integrálásában és a beszédritmus összerendezésének elősegítésében! 
#varazspallo #creatimber #letthembelittle #letthemexplore #balancingboard #oak #vegyélhazait #családivállalkozás
 • A legmagasabb minőségű fával dolgozunk, és csakis olyan fa érkezik be hozzánk, ami #fsccertified bizonyítvánnyal rendelkezik! 
De mi is az FSC?

A Forest Stewardship Council, magyarul Erdő Gondnoksági Tanács, egy nonprofit szervezet, ami a bolygó erdőinek felelősségteljes gazdálkodásának szenteli létét. Az FSC magas követelményeket állít, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az erdőgazdaságok a környezetre nézve felelősségteljes, gazdaságilag előnyös, valamint ökológiailag járható úton működnek.
Független ellenőrző szervezeteket foglalkoztat az FSC, hogy az erdőgazdálkodás menetét kiértékeljék. Ellenőrzik, hogy azok a cégek, akik azt állítják, hogy FSC szabványoknak megfelelő termékek vannak a készleteiken, ténylegesen FSC szabványú forrásokból származzanak. Ez bizonyítja, hogy megbízhat az FSC logós termékekben.
Több Info a sztorikban! #creatimber #varazspallo #fsccertifiedwood
 • "Kihasználjuk a termőföldet, mert nem látjuk másnak, mint a birtokunkban lévő vagyontárgynak. De amint sikerül egyfajta közösségként tekintenünk rá, amihez mi magunk is hozzátartozunk, talán elkezdünk szeretettel és tisztelettel bánni vele" Aldo Leopold

Az első varázspalló elkészítése óta rengeteget tanultunk a fáról, nagyon sokat jelent számunkra, hogy a termékünket beviszitek az otthonaitokba, sőt azon belül a gyermekeitek életterébe. Ez mind az alapanyag választásnál, mind a tervezésénél és a megmunkálásnál a legfontosabb szempontunk azóta is, minden pallónk tükrözi annak a fának a sajátos természetét és történetet, amelytől a nyersanyagunk származik. 
Amikor varázspallót vásároltok akkor ennek szellemében egy valóban őszinte termék mellett döntötök.
Ennek kapcsán szeretném most megosztani veletek egyik utolsó olvasmányélményem, hátha benneteket is inspirál. (Szívből ajánlom az egész könyvet. Summer Rayne Oakes : Barátom, a filodendron)
"Allan Schwarz a Mozambikban található Mezimbite Erdőcentrum alapítója így ír a növények "utóéletéről". "Az erdők és a mezők termékei, akár a kókuszolajról, a szezámmagról vagy egy fából készült deszkáról van szó, mindig magukkal viszik annak a helynek a rezgését, ahonnan származnak - mondja Allan-, különösen, ha valaki tiszteli bennük a természetet és továbbra is szépen gondozza a termőföldet." ... A fa színe, fénye, keménysége, súlya, növekedési mintázata és évgyűrűi - utóbbi olyan egyedi, mint az ujjlenyomat - mind megmutatják a fa természetét, és nagyítóval megfigyelve az élettörténetére is utalnak. ... Amikor egy faanyagot úgy dolgoznak fel, hogy nem veszítik szem elől az integritását, ez a történet nem vész el, hanem integrálódik a kész darabba, majd pedig beköltözik annak az életébe, aki ezt a darabot az otthonába viszi."

reményteli tavaszbaforduló napokat kívánunk nektek, játsszatok együtt sokat.
a varázspalló csapata
#varazspallo #creatimber #gondolatok
 • #földnapja #earthday 
Álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el azon, mennyi mindent adott nekünk életünk során a #fold! 
Stand still for a minute and think about all the good things our #earth gave you already!
#creatimber #varazspallo #earthday #foldnapja #budapest #szentendre
 • Több, mint párnák! 
More than just a pillow! 
@fenyfelealapitvany_kincseslada 
#varázspalló #creatimber #support
 • Jön a 4 napos pihenés! Játszuk sokat!
Easter holiday on! Play a lot!
#creatimber #varazspallo #play #letthemplay #montessori #vegyélhazait #magyartermék #kézzelkészült #szentendre
 • Nagyon hétfő! Valahol olvastuk, hogy a hétfő olyan, mint sok kicsi újév! Nekünk ez a gondolat nagyon tetszik! Nektek? 
Its Monday! We’ve read somewhere, that Monday is like a small #newyear! We very much like this thought! You?

#creatimber #varazspallo #hétfő #monday #coffee #newstart #hello
 • Lassan búcsúzik a tél! 
Winter is letting go slowly!

#hintazzmindennap #varázspalló #letthembelittle #balanceeveryday #creatimber #slowdesign #slowliving #consciousparenting #varázspallómesék #creatimbertales
 • Hello cica! #bonapetit 

#varazspallo #creatimber #catlover #letthemplay #szentendre
 • New board in town! Új palló a láthatáron! Ismerjétek meg a Forbót! 
Mesélünk róla a napokban többet! 
#újtermék #newproduct #forbo #antistain #new #új #magyartermék #vegyélhazait #családivállalkozás #creatimberlove #creatimber #varazspallo #szentendre #magyar #fából #madefromwood #fsccertified #letthembelittle #letthemplay #balancingboard #handmade #madewithlove @anaszabophotography
 • Minden nap van ünnepelni való! Bízz a megérzéseidben! Vegyed körül magadat csoda emberekkel és szeresd az életed! És ne felejts el játszani’ 
There’s is every day something to celebrate! Trust your guts! Surround yourself with magical people and love your life! And don’t forget to play!
#internationalwomensday #nőnap #unnepmindennap #celebrateeveryday #creatimber #varazspallo #lovelife #play #letthemplay @anaszabophotography
check Product added to compare.